Sinds dit weekend een mooie LetzQ rotisserie in het assortiment!
Gelijk kippendijen meegenomen en de Big Phat Greek rub van Angus&Oink.
Vrouwlief zag de Hasselback potato prep set in de winkel en wilde die wel uitproberen, dus die er ook gelijk maar bij.
Kippendijen gerubd en een paar uur in de koeling.
Op het spit geregen en met 180 graden op de kamado. Met de Inkbird INT-11X-B, de draadloze bluetooth thermometer, er in, was de kerntemperatuur met twee uurtjes keurig op 74 graden kern.
De hasselback aardappeltjes hebben lekker een uurtje meegelopen, na een half uurtje weer gesmeerd. Deze keer gekozen voor olijfolie met Italiaanse kruiden, Sweet chili uit de molen van Verstegen en nog wat knoflook erbij. Ze waren heerlijk zacht aan de binnenkant, met een knapperig korstje.
Helaas geen foto's van het eindresultaat, maar de gyros met sla en knoflooksaus op een pitabroodje was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!
Gelijk kippendijen meegenomen en de Big Phat Greek rub van Angus&Oink.
Vrouwlief zag de Hasselback potato prep set in de winkel en wilde die wel uitproberen, dus die er ook gelijk maar bij.
Kippendijen gerubd en een paar uur in de koeling.
Op het spit geregen en met 180 graden op de kamado. Met de Inkbird INT-11X-B, de draadloze bluetooth thermometer, er in, was de kerntemperatuur met twee uurtjes keurig op 74 graden kern.
De hasselback aardappeltjes hebben lekker een uurtje meegelopen, na een half uurtje weer gesmeerd. Deze keer gekozen voor olijfolie met Italiaanse kruiden, Sweet chili uit de molen van Verstegen en nog wat knoflook erbij. Ze waren heerlijk zacht aan de binnenkant, met een knapperig korstje.
Helaas geen foto's van het eindresultaat, maar de gyros met sla en knoflooksaus op een pitabroodje was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!