BasBQ
Beef en Steak

Kipgyros en planked asperges

 
 
 

Kevintuyp

Stoker
Berichten
428
Begonnen met de kipfilet schoon te maken en te halveren en in te rubben met de nieuwe kruiden van onze eigen @noskos.
Toen een paar stukjes komkommer en rode ui ingelegd in een zoetzuurtje.
Paar uur later bbq aangestoken met een zak nieuwe big blocks.
Asperges in de olie gezet en op het rooster gelegd voor een houtskool smaakje. Daarna op de cederhouten plankje verder garen met een geitenkaasje en een kruidenolie.
Terug naar de kip om die te garen. Toen tegelijk klaar met de pita’s om ff te kunnen rusten. In stukjes gesneden en geserveerd met de eigen gemaakte yoghurt knoflooksaus. Moet zeggen dat was allemaal best Prettig!!! 😎😎 en wat plaatjes erbij

84C0E8D3-2E9A-42C5-8AED-B0D02B778600.jpeg


457264E0-277B-4F54-A35B-780F0D7A0516.jpeg


050D5193-8662-4D89-888A-C1D7408D8A06.jpeg


34EA7B58-8D1A-4BBD-B22D-C86C2C85B6BE.jpeg


BBD843B4-00BB-4457-BD24-0110A43BB6B2.jpeg


0CA7AEDC-00DC-4BF4-87C5-D8E823062F80.jpeg


630718EE-C2B3-4E85-815A-134F5EF3AE65.jpeg


98FAEA1A-72DB-4F8E-A1BF-1E867B29EF7B.jpeg


157F4947-F5D4-4304-9857-A10C1FC8DAAE.jpeg
 
Dat is helemaal niet verkeerd 😁
 
Lekker hoor!

Voegt het plankje nog wat toe?
 
Dat zijn foto's waar ik opnieuw honger van krijg.
Als ik zie hoe hard die Greek gaat, moeten we opletten dat Dennis binnenkort niet gaat rentenieren :ROFLMAO:
 
Dat zijn foto's waar ik opnieuw honger van krijg.
Als ik zie hoe hard die Greek gaat, moeten we opletten dat Dennis binnenkort niet gaat rentenieren :ROFLMAO:
Nee alsjeblieft niet. Waar krijgen we dan zo meteen nog van die lekkere nieuwe rubjes😎😎😎
 
Had ik zeker gelust. Zier er heerlijk uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan