- Berichten
- 1.543
Net gestart met bereiden van een kip.
Ik heb een pan met steun gebruikt IPV een blik.
Wat tomaten, aardappelen, zoete aardappel en look in de pan gedaan, zo hebben we een eenpansgerecht
, in die pan is ook half flesje Duvel.
De kip heb in ingesmeerd met mengeling van olijfolie, citroensap, honing en kip kruiden.
Heb 3 tussen delen uit mijn Barbecook smoker genomen en heb dan nu eigenlijk een ketel BBQ.
Ga deze keer stoken met kokos briketten vandaar de keuze voor de Barbecook, vriendin wil niet altijd rooksmaak.
Wel een klein probleem, kip lijkt niet volledig ontdooid.
Gisteren middag van diepvries in koelkast gezet en nu was ze nog 1 uur uit koelkast. Zal denk ik door het plastic bakje komen.
Dus maar op 150 Gr C begonnen.
Ik heb een pan met steun gebruikt IPV een blik.
Wat tomaten, aardappelen, zoete aardappel en look in de pan gedaan, zo hebben we een eenpansgerecht
![Smirking face :smirk: 😏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60f.png)
De kip heb in ingesmeerd met mengeling van olijfolie, citroensap, honing en kip kruiden.
Heb 3 tussen delen uit mijn Barbecook smoker genomen en heb dan nu eigenlijk een ketel BBQ.
Ga deze keer stoken met kokos briketten vandaar de keuze voor de Barbecook, vriendin wil niet altijd rooksmaak.
Wel een klein probleem, kip lijkt niet volledig ontdooid.
Gisteren middag van diepvries in koelkast gezet en nu was ze nog 1 uur uit koelkast. Zal denk ik door het plastic bakje komen.
Dus maar op 150 Gr C begonnen.