Beef en Steak

Kip van de Cadac carri chef 50

 
 

Rdj

Gerijpt
Berichten
2.934
Vandaag even de Smokerbox op de Cadac geprobeerd. De Smokerbox gevuld met geweekt appelhout snippers en onder de grill plaat geplaatst net van de brander af met wat aluminiumfolie er onder om hem recht te houden. ( hij kan op de zij rand liggen maar vind dat het te lang duurt voor hij rookt) . De kip geknipt en droog gerubt. Een grill schaal gebruikt om indirect te kunnen. Dome meter temperatuur op 300 graden gehad . Aanmerkelijk hoger dan in de kamado maar hier in is het wel nodig. (Zal op het vlees wel aanzienlijk lager zijn ) . Kippetje was zeer geslaagd en volgende run zijn spareribs.

IMG_2793.jpeg


IMG_2789.jpeg


IMG_2792.jpeg
 
Ziet er geweldig lekker uit!
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
@Rdj . Mooi werk. Lekker plekje aan het water.
Gokje, aan de Moezel? Traben Trarbach ?
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
@Rdj . Mooi werk. Lekker plekje aan het water.
Gokje, aan de Moezel? Traben Trarbach ?
Scheelt niet alles😆 . Dit is de rhein , zit tussen Boppard & Koblenz.
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Mooi plekje zo aan het water!

Op m’n gasser gebruik ik ook wel eens een smokebox, heb ook de ervaring dat je hem even op een brander moet leggen als ie laag staat of dicht erbij als ie hoger staat. Gaat verder prima, heb er eens een hele lende mooi mee op smaak gekregen 🙂.

IMG_5724.jpeg

Paste mooi op de Napoleon 🙃.
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
nom nom nom
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Terug
Bovenaan Onderaan