- Berichten
- 548
Vanavond een Indisch gerecht op het menu.
Eerst wat lente-ui, puntpaprika, sluimererwten en sambal in de wok. Dan Tikka Masala saus erbij.
Ondertussen wat kippenboutfilets direct gegrild. Dan in reepjes gesneden en mee in de wok.
Dan de pizzasteen in de bbq en alle schuiven open tot de steen 300° warm was. De Naan broden een 5-tal minuten laten bakken. Halverwege boter met look en peterselie op de bovenkant aangebracht.
Was de eerste keer Naan voor mij. Als basis het recept van bbq-junkie gebruikt. (https://bbq-junkie.nl/bbq-recepten/knoflook-koriander-naan)
Vrij simpel om te maken, maar zó lekker. De kinderen waren er zot van. Oudste zoon (8j) zei dat hij nu wel verslaafd is aan Naan. :-D
Eerst wat lente-ui, puntpaprika, sluimererwten en sambal in de wok. Dan Tikka Masala saus erbij.
Ondertussen wat kippenboutfilets direct gegrild. Dan in reepjes gesneden en mee in de wok.
Dan de pizzasteen in de bbq en alle schuiven open tot de steen 300° warm was. De Naan broden een 5-tal minuten laten bakken. Halverwege boter met look en peterselie op de bovenkant aangebracht.
Was de eerste keer Naan voor mij. Als basis het recept van bbq-junkie gebruikt. (https://bbq-junkie.nl/bbq-recepten/knoflook-koriander-naan)
Vrij simpel om te maken, maar zó lekker. De kinderen waren er zot van. Oudste zoon (8j) zei dat hij nu wel verslaafd is aan Naan. :-D







