BasBQ
Beef en Steak

Kip op bierblik

T

Topper

Gast
Ik houd van bier, kip en barbecue. Dus besloten om het beproefde recept eens zelf te maken, met de funky chicken rub van noskos.

Foto-F3YTF86C-D.jpg


Foto-S6XICO4Y-D.jpg


Foto-CXGQQAD3-D.jpg


Ik heb kippies ongeveer 1,5uur in de BBQ gehad met de buitenste branders op vol. De temperatuur stijgt dan tot ongeveer 175/180 C. Het resultaat was boven mijn verwachting. Het korstje was knapperig, net als uit de grill en de kip was lekker sappig. Zeker voor herhaling vatbaar!
 
Lekkere kippetjes, gefeliciteerd met je Tokkie.
 
Welkom bij de tokkies
 
Proost!
 
Had je daar nog rookhout bij of was het echt 'net als de grill'?
 
Terug
Bovenaan Onderaan