Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik ga deze vandaag maken, alleen heb ik de kip zonder bot gehaald bij de toko dus ik twijfel een beetje aan de verhoudingen van de marinade. Maakt dat iets uit? Gewoon van alles een klein beetje meer doen? Want 2KG zonder bot is natuurlijk anders dan 2KG kopen met bot en zelf fileren.
Ik ga deze vandaag maken, alleen heb ik de kip zonder bot gehaald bij de toko dus ik twijfel een beetje aan de verhoudingen van de marinade. Maakt dat iets uit? Gewoon van alles een klein beetje meer doen? Want 2KG zonder bot is natuurlijk anders dan 2KG kopen met bot en zelf fileren.
Maakt bij een marinade niet zoveel uit, anders maak je anderhalf keer de marinade.
Alles moet gewoon net lekker onder de marinade staan, ze hoeven er echt niet in te zwemmen
Een eenvoudige maar heerlijke Bami, een vrij neutraal bijgerecht.
500 gr. mie koken in een sterke kippenbouillon, afspoelen met koud water en wat arachideolie goed erdoor roeren zodat het niet gaat plakken en verder uit laten lekken.
Ik hou ook altijd een veel kortere kooktijd aan dan de verpakking zegt (net niet al dente want je gaat hem nog opbakken en gaart dan nog door)
300 gram bacon bakken en in fijne stukjes snijden.
1 flinke ui snipperen
2 tenen knoflook
1 tot 2 preien in ringen.
Blokje trassie ter grootte van een erwt
1 tl. Sambal Oelek
lichte sojasaus (kikkoman)
Ketjap Manis, geen conimex Maar Kentel A of Medja of ABC, die laatste 2 vind ik het lekkerst.
Ui op laag vuur fruiten met trassi, dan knoflook erbij en even meefruiten gebakken en fijngesneden bacon (of ontbijtspek) erbij goed omhusselen en dan de prei kort meebakken de mie erbij goed doorbakken op smaak brengen met ketjap manis (medja) en sojasaus en een tl. sambal oelek.
Deze bami ziet er erg lekker uit
Jammer genoeg mag ik dit NU nog niet hebben?Koolhydraten probleempje :-t
I'm on a diet :-/
Maar dit ga ik zeker binnenkort zo maken.
Deze bami ziet er erg lekker uit
Jammer genoeg mag ik dit NU nog niet hebben?Koolhydraten probleempje :-t
I'm on a diet :-/
Maar dit ga ik zeker binnenkort zo maken.
Deze bami ziet er erg lekker uit
Jammer genoeg mag ik dit NU nog niet hebben?Koolhydraten probleempje :-t
I'm on a diet :-/
Maar dit ga ik zeker binnenkort zo maken.
Dat zijn dijen, maar die peesjes gaan geen probleem geven, ik snij uitstekende fliebers (peesjes) er wel zoveel mogelijk vanaf, maar dat is meer voor het oog en niet voor de smaak en textuur
Dat was een succes, de Koreaanse kipsat? van tante Miho, heb het recept exact gevolgd, het fileren was wel wat moeilijk maar ik heb niemand horen klagen, alleen lof over het recept van Ewald,
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.