- Berichten
- 1.983
Als kind at ik altijd al graag een gegrilde kip van het spit. Met name kan ik het me in Spanje nog goed herinneren. Heerlijk was dat. Dus ook thuis eerst op de Weber, daarna in de oven (af en toe nog steeds) en sinds een paar maanden ook met regelmaat op de BGE.
Nog steeds erg blij met deze aankoop en laatst zelfs drie kippen naast elkaar gemaakt aan het spit met allemaal een andere marinade. Helaas geen goede foto's van. Deze was van afgelopen donderdag en weer erg lekker.




Mooi krokante korst en lekker sappig van binnen, wat wil je nog meer..... friet en appelmoes!

Nog steeds erg blij met deze aankoop en laatst zelfs drie kippen naast elkaar gemaakt aan het spit met allemaal een andere marinade. Helaas geen goede foto's van. Deze was van afgelopen donderdag en weer erg lekker.




Mooi krokante korst en lekker sappig van binnen, wat wil je nog meer..... friet en appelmoes!

