Vandaag maar eens een beetje overdreven gedaan.
2kg rundergehakt omgebouwd tot 2 burgers .
Gekruid met zout, peper.knoflook,uienpoeder ,paprika poeder en een beetje kaneel.
1,5 gerookt op 110 daarna stukje direct en de temperatuur een beetje laten oplopen.
Op een turks brood geschoven.
Wat bakjes met augurk, pepertjes, uien enz op tafel gezet zodat iedereen zijn/haar stukje burger kon versieren .
Al met al missie geslaagd en lekker gegeten.
2kg rundergehakt omgebouwd tot 2 burgers .
Gekruid met zout, peper.knoflook,uienpoeder ,paprika poeder en een beetje kaneel.
1,5 gerookt op 110 daarna stukje direct en de temperatuur een beetje laten oplopen.
Op een turks brood geschoven.
Wat bakjes met augurk, pepertjes, uien enz op tafel gezet zodat iedereen zijn/haar stukje burger kon versieren .
Al met al missie geslaagd en lekker gegeten.







