- Berichten
- 12.070
Mijn tafel was precies op tijd klaar, eitje er vanmorgen ingezet, dus wat doe je dan, juist meteen vies maken
Minder dan 3 uur nadat alles was gemonteerd de eerste lading houtskool in de fik gestoken 
Wat is hij nog mooi wit, maar dat was van korte duur!
En na 3 uurtjes op 175?C met wat appel en kersenhout lag mijn apple brined extra large kip er zo bij:
En nog ??n van de zijkant.
Dit keer heb ik de vleugels het eerste uur ingepakt, die waren vorig jaar vrij donker en dat had ik als opmerking voor dit jaar opgeschreven. Dat is dus een prima oplossing, alles was nu even mooi van kleur! Kalkoen was erg sappig en op ??n poot na zijn alle 4,2 kilo verdwenen!


Wat is hij nog mooi wit, maar dat was van korte duur!

En na 3 uurtjes op 175?C met wat appel en kersenhout lag mijn apple brined extra large kip er zo bij:

En nog ??n van de zijkant.

Dit keer heb ik de vleugels het eerste uur ingepakt, die waren vorig jaar vrij donker en dat had ik als opmerking voor dit jaar opgeschreven. Dat is dus een prima oplossing, alles was nu even mooi van kleur! Kalkoen was erg sappig en op ??n poot na zijn alle 4,2 kilo verdwenen!