- Berichten
- 206
Met de kerstdagen hadden we drie avonden mensen te gast tijdens het eten. Gedurende deze avonden samen met mijn vrouw voor het eten gezorgd, waarbij mijn vrouw alle bijgerechten heeft gemaakt en ik het vlees heb verzorgd (uiteraard op de Kamado Joe
)
Kerstavond:
Picanha reverse sear.
1e kerstdag:
Bavette rollade gevuld met pesto, zongedroogde tomaat, rode ui en Parmezaanse kaas.
Daarnaast varkenshaas rollade op dezelfde manier gevuld (muv zongedroogde tomaat).
2e kerstdag:
Ribeye langzaam gegaard tot een kern van 50 graden en gerookt met kersenhout.
Daarnaast diamanthaas met spg rub.
Op tafel
Alle dagen is er lekker van gegeten
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk

Kerstavond:
Picanha reverse sear.


1e kerstdag:
Bavette rollade gevuld met pesto, zongedroogde tomaat, rode ui en Parmezaanse kaas.




Daarnaast varkenshaas rollade op dezelfde manier gevuld (muv zongedroogde tomaat).


2e kerstdag:
Ribeye langzaam gegaard tot een kern van 50 graden en gerookt met kersenhout.


Daarnaast diamanthaas met spg rub.

Op tafel

Alle dagen is er lekker van gegeten

Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk