- Berichten
- 413
Hallo allemaal,
Twee kersenbomen staan in de weg dus gaat binnenkort de zaag er in. Op de plek van de bomen wil ik een bescheiden buitenkeuken met overkapping bouwen.
Nu las ik dat kersenhout prima is te gebruiken op de bbq. Dus... hoe ga ik te werk?
Niet te grote stukken? Zonder de bast en het zal vast moeten drogen maar voor hoe lang?
Zitten er sappen in wat mogelijk nog schadelijk kan zijn oid?
Graag een advies.
Grz.
Marco
Twee kersenbomen staan in de weg dus gaat binnenkort de zaag er in. Op de plek van de bomen wil ik een bescheiden buitenkeuken met overkapping bouwen.
Nu las ik dat kersenhout prima is te gebruiken op de bbq. Dus... hoe ga ik te werk?
Niet te grote stukken? Zonder de bast en het zal vast moeten drogen maar voor hoe lang?
Zitten er sappen in wat mogelijk nog schadelijk kan zijn oid?
Graag een advies.
Grz.
Marco