- Berichten
- 2.292

Kebab Wraps
Ingredi?nten:
600 gr lamsgehakt
2 el kebab kruiden
1 grote rode ui
1 teen knoflook
1 el paneermeel
4 Libanese wraps
Knoflooksaus
2 el fetablokjes, gesneden tot kleine stukjes
Sla
6 snacktomaatjes (of 2 gewone tomaten)
Evt 1el kwark
Kruid het gehakt met de kebabkruiden, 0,5 fijn gesneden ui, een geperste knoflookteen en paneermeel. Meng dit alles en vorm er ovale platte schijfjes van. Bak deze in je bbq gaar. Laat daarna even rusten.
Vul de wraps met wat sla, tomaat in stukjes en dunne uienringen van de andere helft van de ui. Strooi hier wat feta over. Snij het vlees in plakjes en leg deze op de salade. Top het geheel af met knoflooksaus. (Ik doe door 1 el knoflooksaus altijd nog 1 el kwark om het wat frisser te maken). Vouw de wraps dicht en serveer direkt.





