- Berichten
- 3.095
Oh man, die kleine gast (5) heeft zitten schranzen, het was gewoon ZIEKstructor zei:Mooi stukje vlees en volgens mij goldt hier met zijn drieen ook, dat je even dapper moet zijn![]()
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Maar hij vond het wel 'vies vlees'
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Overigens was het een fijn stukje, maar qua smaak moet ik eerlijk zeggen dat een Angus steak hier makkelijk korte metten mee maakt. Met dit stuk mag je echt wel iets doen, want kruiden kan ie wel hebben. Ik had er een hand beukensnippers bij gegooid en dat heeft 'm al aardig opgekrikt, samen met die kwastsaus van knoflook en provencaalse kruiden. Het vlees zelf heeft niet die zware ribeye smaak van een mooie Black Angus.
Maar goed, hij was ook niet zo duur (tientje/kilo ofzo).