- Berichten
 - 236
 
In voorbereiding van mijn eigen Kamado Joe vandaag samen met de buurman aan t bakken geweest op de Bastard!
Voorgerecht:
*Gepekelde zalm, op cederhouten plankie gerookt en afgewerkt met chilisaus, citroen, bruine suiker en knoflook, zest van citroen.
*Gegratineerde oester, met roomboter en knoflook, citroensap en chilipoeder
Hoofdgerecht:
*Varkens ribroast, ingesmeerd met olijfolie peper/zout, knoflook en chilipoeder geinjecteerd met de zelfde kruiden als de rub opgelost in apfelsapf.
Gebakken krieltjes, puntpaprika, chorizo en hintje knoflook.
Onder t genot van aantal goede biertjes viel t niet tegen!
Nagerecht is onderweg!
Nagerechtje:
Lauw warme meringue, slagroom mascarpone topping en verse aardbeien!
Fijne avond u allen!
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			Voorgerecht:
*Gepekelde zalm, op cederhouten plankie gerookt en afgewerkt met chilisaus, citroen, bruine suiker en knoflook, zest van citroen.
*Gegratineerde oester, met roomboter en knoflook, citroensap en chilipoeder
Hoofdgerecht:
*Varkens ribroast, ingesmeerd met olijfolie peper/zout, knoflook en chilipoeder geinjecteerd met de zelfde kruiden als de rub opgelost in apfelsapf.
Gebakken krieltjes, puntpaprika, chorizo en hintje knoflook.
Onder t genot van aantal goede biertjes viel t niet tegen!
Nagerecht is onderweg!
Nagerechtje:
Lauw warme meringue, slagroom mascarpone topping en verse aardbeien!
Fijne avond u allen!
	
	
	
	
	
	
			
				Laatst bewerkt: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							
	
			
			