LOMPE laars
Gemarineerd
- Berichten
- 1.537
In quarantaine, dus de vriezer maar eens leegmaken. Kom ik daar nog wat kalfswangen tegen en dat is 1+1 hier!
Aantal benodigde boodschapjes via familie besteld en gaan met die banaan.
De wangen proberen zo netjes mogelijk schoon te maken. Vorige keer pietje precies, nu wat meer ontspannen, ging van een leien dakje.
Opstelling eenvoudig, 3 uurtjes roken op ongeveer 120-130 graden met wat kersenhout.
Het oude keteltje lekt behoorlijk maar de resultaten laten zeker niet te wensen over. Top bbq, welke voor relatief weinig van marktplaats afkwam. Zeker ideaal voor de beginners. Ondertussen is het genieten onder de overkapping!
In verband met dikke strot de pan binnen op het vuur, normaliter sta ik in weer en wind, onder mijn afdak. (meestal met een lekker biertje, nu met watertje bij het fornuis)
Na een 3 uurtjes gerookt te hebben mooie bark.
Nu is het een kwestie van pruttelen. Voordeel dat het in huis is, die geuren! Helaas rook 50% van het huishouden dit niet...
Het vlees was na 2.5 uur pruttelen helaas nog niet zoals gewenst. Even snel wat eten besteld bij de Thai. Zojuist bovenstaande uit de pan gevist.
Het is een top chili geworden! Flink wat punch erin! Teveel voor de kids, nachtje laten staan en morgen eventueel wat verzachten met kokosmelk of iets dergelijks. Recept van BBQ helden, met wat persoonlijke aanpassingen erin.
Morgen komt het complete bordje op de foto!
Bedankt voor het lezen/ plaatjes loeren!
Aantal benodigde boodschapjes via familie besteld en gaan met die banaan.
De wangen proberen zo netjes mogelijk schoon te maken. Vorige keer pietje precies, nu wat meer ontspannen, ging van een leien dakje.
Opstelling eenvoudig, 3 uurtjes roken op ongeveer 120-130 graden met wat kersenhout.
Het oude keteltje lekt behoorlijk maar de resultaten laten zeker niet te wensen over. Top bbq, welke voor relatief weinig van marktplaats afkwam. Zeker ideaal voor de beginners. Ondertussen is het genieten onder de overkapping!
In verband met dikke strot de pan binnen op het vuur, normaliter sta ik in weer en wind, onder mijn afdak. (meestal met een lekker biertje, nu met watertje bij het fornuis)
Na een 3 uurtjes gerookt te hebben mooie bark.
Nu is het een kwestie van pruttelen. Voordeel dat het in huis is, die geuren! Helaas rook 50% van het huishouden dit niet...
Het vlees was na 2.5 uur pruttelen helaas nog niet zoals gewenst. Even snel wat eten besteld bij de Thai. Zojuist bovenstaande uit de pan gevist.
Het is een top chili geworden! Flink wat punch erin! Teveel voor de kids, nachtje laten staan en morgen eventueel wat verzachten met kokosmelk of iets dergelijks. Recept van BBQ helden, met wat persoonlijke aanpassingen erin.
Morgen komt het complete bordje op de foto!
Bedankt voor het lezen/ plaatjes loeren!
Laatst bewerkt: