- Berichten
- 1.148
Dag beste mensen,
Mooi weer dus jeuk an de bbq-tang, ik had van de week een filmpje op FB voorbij zien komen over gevulde tomaat met lente ui, mozarella, ei geraspte kaas en nog wat.
Nou het bleef bij,
. Tomaat
. Ei
. Ui
. Lente ui
. Shoarma (hadden nog wat over van dag ervoor)
. Mozarella
. Geraspte kaas.
Topje er af, tomaat uithollen en vullen met:
(In volgorde) lente ui, mozarella, shoarma, afvullen met geklutst ei, stukjes ui ertussen duwen en wat geraspte kaas, dan nog paar stukjes lente ui.
Kapje in de braadslee/alu bakje leggen en die gebruiken als stevig voetje voor de tomaat.
Bakje 1 paste net niet op de Smokey Joe dus overgeheveld in 2 alu bakjes .... grrrr enz. Why me.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
En doorrrrrr,
Nog biefstukje laten ontdooien om na de tomaten lekker direct te laten garen op de SJ, ondertussen de traeger angetrapt en warm laten worden (waarom dan Tinus?, nou dat kump nog wel)
Tomaten waren erg lekker en vrouwlief kon niet wachten op haar warme stukje vlees... hoho, de biefstuk he, wat denk jij dan.
Kogelbiefstuk van de Hanos, proefde wat korrelig, snappen jullie wat ik bedoel? Biefstukje van het turkse winkeltje had dat niet.
Ga je nog wat met die traeger doen tinus? Ja ruustaaagh.
Eerder las ik van de gevulde puntpaprika's van @Ridevi71 en dat leek me ook wel wat.
Wat had hij er ook alweer allemaal op? Oja garnalen enzo, nou dat werd hem dus, maar dan met shoarma, mozarella, ui, lente-ui en geraspte kaas.... netjes in een bakje om ze daarna op de bbq te leggen... Oja, nog bult shoarma over dus ook in het bakje met nog meer lente-ui etc... (niet meer aan gedacht om de paprika los op het rooster te leggen, dus die werd lekker sompig in bakkie)
Hup op de traeger... kaas vergeten, kaas erop en dan hoor ik jullie denken, maar daar passen dan nog wel rookworsten naast voor de kinderen? Ha, ik was jullie al voor, hop, er ook bij.
Of het gesmaakt geeft? Ha, dacht het wel ja.
Beetje jammer dat het niet geworden was zoals ik het bedacht had, maar dat lukt ook eigenlijk bijna nooit en dat heeft ook wel weer wat

Sjeische, de kippedijen vergeten, daarvan de laatste foto's, 3kilo bij turk voor 12 euro, geen geld en erg goed
3 stuks op de traeger en 3 op de SJ, wat houden die kokosbriketten het lang uit zeg. Dikke 3uur en toen waren ze nog niet uitgeput (van bonfire)
Als zugabe nog karbonade porn voor kingsnacht morgenavond.
Fijne avond
Mooi weer dus jeuk an de bbq-tang, ik had van de week een filmpje op FB voorbij zien komen over gevulde tomaat met lente ui, mozarella, ei geraspte kaas en nog wat.
Nou het bleef bij,
. Tomaat
. Ei
. Ui
. Lente ui
. Shoarma (hadden nog wat over van dag ervoor)
. Mozarella
. Geraspte kaas.
Topje er af, tomaat uithollen en vullen met:
(In volgorde) lente ui, mozarella, shoarma, afvullen met geklutst ei, stukjes ui ertussen duwen en wat geraspte kaas, dan nog paar stukjes lente ui.
Kapje in de braadslee/alu bakje leggen en die gebruiken als stevig voetje voor de tomaat.
Bakje 1 paste net niet op de Smokey Joe dus overgeheveld in 2 alu bakjes .... grrrr enz. Why me.





Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
En doorrrrrr,
Nog biefstukje laten ontdooien om na de tomaten lekker direct te laten garen op de SJ, ondertussen de traeger angetrapt en warm laten worden (waarom dan Tinus?, nou dat kump nog wel)
Tomaten waren erg lekker en vrouwlief kon niet wachten op haar warme stukje vlees... hoho, de biefstuk he, wat denk jij dan.
Kogelbiefstuk van de Hanos, proefde wat korrelig, snappen jullie wat ik bedoel? Biefstukje van het turkse winkeltje had dat niet.


Ga je nog wat met die traeger doen tinus? Ja ruustaaagh.
Eerder las ik van de gevulde puntpaprika's van @Ridevi71 en dat leek me ook wel wat.
Wat had hij er ook alweer allemaal op? Oja garnalen enzo, nou dat werd hem dus, maar dan met shoarma, mozarella, ui, lente-ui en geraspte kaas.... netjes in een bakje om ze daarna op de bbq te leggen... Oja, nog bult shoarma over dus ook in het bakje met nog meer lente-ui etc... (niet meer aan gedacht om de paprika los op het rooster te leggen, dus die werd lekker sompig in bakkie)

Hup op de traeger... kaas vergeten, kaas erop en dan hoor ik jullie denken, maar daar passen dan nog wel rookworsten naast voor de kinderen? Ha, ik was jullie al voor, hop, er ook bij.



Of het gesmaakt geeft? Ha, dacht het wel ja.
Beetje jammer dat het niet geworden was zoals ik het bedacht had, maar dat lukt ook eigenlijk bijna nooit en dat heeft ook wel weer wat


Sjeische, de kippedijen vergeten, daarvan de laatste foto's, 3kilo bij turk voor 12 euro, geen geld en erg goed

3 stuks op de traeger en 3 op de SJ, wat houden die kokosbriketten het lang uit zeg. Dikke 3uur en toen waren ze nog niet uitgeput (van bonfire)



Als zugabe nog karbonade porn voor kingsnacht morgenavond.
Fijne avond

Laatst bewerkt: