- Berichten
- 40
Jalopeno cheddar fatty's!
Gehakt gekruid met peper, zout, uienpoeder, knoflookpoeder, paprikapoeder, oregano en een gesnippert rood uitje.
Daarna de inhoud rijkelijk belegd met cheddar, wat jalopeno pepers (niet te veel) en wat fijne rode ui ringen.
Toen beide een jasje gegeven van weaved bacon en de rest dicht gemaakt met de overgebleven bacon.
Ze liggen nu lekker ingepakt in de koelkast om nog wat op te stijven zodat ze morgen lekker op de Q kunnen!
Nog tips over kerntemperatuur? Rookhout wat hier lekker bij is?
Wilt iemand mischien even melden als de foto's niet werken? Heb de hyperlinks gebruikt van een facebook post die ik heb gedaan!
Gehakt gekruid met peper, zout, uienpoeder, knoflookpoeder, paprikapoeder, oregano en een gesnippert rood uitje.
Daarna de inhoud rijkelijk belegd met cheddar, wat jalopeno pepers (niet te veel) en wat fijne rode ui ringen.
Toen beide een jasje gegeven van weaved bacon en de rest dicht gemaakt met de overgebleven bacon.
Ze liggen nu lekker ingepakt in de koelkast om nog wat op te stijven zodat ze morgen lekker op de Q kunnen!
Nog tips over kerntemperatuur? Rookhout wat hier lekker bij is?








Wilt iemand mischien even melden als de foto's niet werken? Heb de hyperlinks gebruikt van een facebook post die ik heb gedaan!