- Berichten
- 3.379
Het is al weer een tijdje geleden, maar goed, eindelijk puf om weer eens wat te gaan maken.
Ik had nog wat rundergehakt in de vriezert, en had een aantal weken geleden daar al wat lekkers mee gemaakt.
Dus weer een mooi moment, om dit nog eens over te doen.
Men neme een aantal ingredi?nten.
Snijden, malen en vermengen dat met elkaar.
En maken daar wat mooie, maar kleinen balletjes van.
Vervolgens gaan deze voor niet heel erg lang op de barbecue.
Door de korte tijdsduur worden ze helaas niet heel erg bruin, maar daardoor zijn ze nog wel heerlijk zacht, om deze vervolgens of zo uit het vuistje te eten..........
Of............................... :>
Mac
Ik had nog wat rundergehakt in de vriezert, en had een aantal weken geleden daar al wat lekkers mee gemaakt.
Dus weer een mooi moment, om dit nog eens over te doen.
Men neme een aantal ingredi?nten.
- Rundergehakt
- Parmigiano Reggiano
- 1 middel, of 2 klein uitjes
- 2 teentjes knoflook
- 2 eidooiers
- 2 witte boterhammen
- Karnemelk
- Gedroogde oregano
- Venkelzaadjes (of poeder)
- Verse peterselie
- peper en zout

Snijden, malen en vermengen dat met elkaar.




En maken daar wat mooie, maar kleinen balletjes van.


Vervolgens gaan deze voor niet heel erg lang op de barbecue.


Door de korte tijdsduur worden ze helaas niet heel erg bruin, maar daardoor zijn ze nog wel heerlijk zacht, om deze vervolgens of zo uit het vuistje te eten..........

Of............................... :>
Mac