- Berichten
- 139
RV zei:T.a.v. de Sticker:
Is het een absolute vereiste dat het op 3 septemer bereid wordt? Is, uit praktische overwegingen een dag eerder ook OK?
BTW, als je de originele post erbij pakt dan is 1 dag later ook ok.
Frits zei:Onder de forumnamen staan geregeld icoontjes ook wel badges genoemd.
Badges kunnen worden verdient met het maken bepaalde gerechten op je barbecue en daar hier verslag van te doen in een draadje. In het draadje verwachten we een verslag van hetgeen je gemaakt hebt met een aantal foto's waarvan we er tenminste 1 verwachten van het vlees op de barbecue en natuurlijk mag een foto van het eindresultaat niet ontbreken.
Voor het maken van Beer Can Chicken krijg je een kippenkop ook wel Tokkie genoemd.
Als je Pulled Pork maakt krijg je een varkenskop ook wel knorretje genoemd. Bij het maken van Brisket is een koetje te verdienen. Samen vormen ze de Big Three.
Voor de leden die geregeld de uitdaging aangaan om een recept van Stephen Raichlen te maken dat in het Steven & Me deel staan. en daarover posten, met natuurlijk ook foto's valt een Steven Raichlen Badge te verdienen. Deze is er in brons 10, zilver 25 of goud 50 naar gelang de hoeveelheid gerechten die je post.
Degene die de foto wedstrijd wint krijgt een camera onder zijn naam en op het moment dat Nosmo er 25 gewonnen heeft is er ook een gouden camera te verdienen.
De bacon strips zijn te verdienen voor degene die meedoen met Bacon Day (mag ook de dag erna) deze is slechts tijdelijk en moet ieder jaar opnieuw verdient worden.
Last but not least is de Forumheld die door het beheer wordt aangewezen op advies van de leden van het BBQ Genootschap. Op basis van uitzonderlijke inzet voor het Genootschap. Hiervoor staat er een ster onder de naam, deze badge is tijdelijk tot er een nieuw Forum held of heldin is benoemd.
Alle badges worden uitgedeeld door het beheer, voor eventuele vragen of opmerkingen kan men daar terecht.