Goedemorgen alle BBQ-liefhebbers!
Ik ben Erik, en al lang een BBQ-vriend... Eigenlijk sinds dat ik een tijdje in Brazili? heb gewoond. Daar is BBQ (Churasco) net zo iets als voor ons een pannetje op het vuur zetten. Fantastisch!
Thuis heb ik naar Braziliaans "recept" een eigen BBQ gebouwd. Perfect voor heet en hard, maar ik wilde toch langzaam wat meer, en ook iets zuinigers (want in mijn home-build gaan 2 zakken briketten, en die gaan gewoon helemaal op). Ik wilde graag gaan experimenteren met roken en low-slow bbq-en.
Onlangs een Weber Master-Touch gekocht. Wat een ding zeg! Heerlijk! Ik ben er echt blij mee, en ondanks het slechte weer al vaak gebruikt... zeker wekelijks!
Ondertussen ben ik ook meer gaan lezen over hoe je verschillende technieken kunt gebruiken. Ik wil er meer en meer over lezen, vandaar dat ik hier ben geregistreerd!
Ik hoop op goede tips, en nog veel BBQ plezier! En wens dat ook aan jullie allemaal!
Groet,
ERik
Ik ben Erik, en al lang een BBQ-vriend... Eigenlijk sinds dat ik een tijdje in Brazili? heb gewoond. Daar is BBQ (Churasco) net zo iets als voor ons een pannetje op het vuur zetten. Fantastisch!
Thuis heb ik naar Braziliaans "recept" een eigen BBQ gebouwd. Perfect voor heet en hard, maar ik wilde toch langzaam wat meer, en ook iets zuinigers (want in mijn home-build gaan 2 zakken briketten, en die gaan gewoon helemaal op). Ik wilde graag gaan experimenteren met roken en low-slow bbq-en.
Onlangs een Weber Master-Touch gekocht. Wat een ding zeg! Heerlijk! Ik ben er echt blij mee, en ondanks het slechte weer al vaak gebruikt... zeker wekelijks!
Ondertussen ben ik ook meer gaan lezen over hoe je verschillende technieken kunt gebruiken. Ik wil er meer en meer over lezen, vandaar dat ik hier ben geregistreerd!
Ik hoop op goede tips, en nog veel BBQ plezier! En wens dat ook aan jullie allemaal!
Groet,
ERik