- Berichten
- 287
Er lag al ff een beefhammer in mijn diepvries en omdat ik het weekend druk heb en nu toch mijn nichtje en neefje kwamen eten, vandaag de beefhammer op het menu gezet met gebakken aardappeltjes en lekkere salade met honing mosterd dressing.
Ik had hem klaargemaakt volgens het recept van Smokey goodness. Toen Smoked stout braised beefshank.
Eerst “the hammer” 4 uur gerookt en daarna in het Guiness bIer laten stoven en gebraise.
Volgens het recept gebeurd dat in een braadslee echter die ik had was te klein waardoor ik genoodzaakt was verder te gaan in mijn Dutch oven.
Eerst de hammer met knoflook- en uiengranulaat, zout en peper ingeruhet, 4 uur gerookt. Daarna 300 gram boter gesmolten en 5 uien in parten, bol knoflook geplet, tijm en rozemarijn gebakken. De hammer er op en 1200 ml guiness en 1 liter zelfgemaakte bbqsais en twee rundvlees bouillionblokjes er bij. Lekker laten sudderen en om het uur even de hammer braiseren.
Alles is op gegaan op het bot na dan.
Ik had hem klaargemaakt volgens het recept van Smokey goodness. Toen Smoked stout braised beefshank.
Eerst “the hammer” 4 uur gerookt en daarna in het Guiness bIer laten stoven en gebraise.
Volgens het recept gebeurd dat in een braadslee echter die ik had was te klein waardoor ik genoodzaakt was verder te gaan in mijn Dutch oven.
Eerst de hammer met knoflook- en uiengranulaat, zout en peper ingeruhet, 4 uur gerookt. Daarna 300 gram boter gesmolten en 5 uien in parten, bol knoflook geplet, tijm en rozemarijn gebakken. De hammer er op en 1200 ml guiness en 1 liter zelfgemaakte bbqsais en twee rundvlees bouillionblokjes er bij. Lekker laten sudderen en om het uur even de hammer braiseren.
Alles is op gegaan op het bot na dan.