- Berichten
- 577
Na 2 kerstdiners toch nog de drang om wat lekkers op de kamado te maken.
Al een tijd geen ribben gemaakt en daarnaast voor de eerste keer iberico (bbquality).
Besloten om 2 varianten te maken.
1 - peper en zout en zonder saus
2 - spareribs kruiden van noskos en aflakken met bbq saus
Even laten intrekken kamado joe classic 3 klaargemaakt op 160 graden dubbel indirect (sloroller en deflector plates).
Na 1,5 a 2 uur wat bbq saus op de linker rack en na 15 minuten waren ze top.
Even 15 minuten laten rusten en ze waren heeerlijk. Zelf 1,5 rack naar binnen gewerkt.
Zeker voor herhaling vatbaar deze ribben. Een keer wat anders dan de standaard baby backs.
Fijne kerst nog!
Al een tijd geen ribben gemaakt en daarnaast voor de eerste keer iberico (bbquality).
Besloten om 2 varianten te maken.
1 - peper en zout en zonder saus
2 - spareribs kruiden van noskos en aflakken met bbq saus
Even laten intrekken kamado joe classic 3 klaargemaakt op 160 graden dubbel indirect (sloroller en deflector plates).
Na 1,5 a 2 uur wat bbq saus op de linker rack en na 15 minuten waren ze top.
Even 15 minuten laten rusten en ze waren heeerlijk. Zelf 1,5 rack naar binnen gewerkt.
Zeker voor herhaling vatbaar deze ribben. Een keer wat anders dan de standaard baby backs.
Fijne kerst nog!
Laatst bewerkt: