Beef en Steak

Iberico Secreto

 
 
 
 

Free_ltd

BBQ Junkie
Berichten
5.285
Laatst na het winnen van de fotowedstrijd een bestelling geplaatst bij beef & strak. Eerste keer online vlees besteld, MAAR ook de allereerste keer Iberico.

Je hoort overal dat dit het beste van het beste is wat je van varken kan verwachten en kan vertellen dat dit niet gelogen is. Wat een heerlijk stuk vlees. Blij dat ik nog ribben en ribfingers van Iberico heb liggen.

Gewoon wat olijfolie erop met wat grof himalayazout en peper en cremeren maar tot 60° kern.

56161E3B-8B8B-46A7-A57D-6A6874BAA9BB.jpeg


7837B1E3-1782-4E1E-ACD0-B031E31BD4DC.jpeg


42FE870C-00F8-44A9-AC8C-BD667F675526.jpeg




E978A7D1-A0B0-47FD-B106-3029192C9C82.jpeg


BC74CC12-12AE-4695-8BA7-A034858825F4.jpeg


977CD663-2560-4798-AD49-C89ED8D3F712.jpeg


68B01034-092C-4F78-A028-45B7F052F695.jpeg
 
Iberico is al helemaal fantastisch, maar secreto moet ik ook echt eens proberen.
 
Wat een flinke lap zeg. Mooie garing ook. dat Zal gesmaakt hebben!
 
Wat een flinke lap zeg. Mooie garing ook. dat Zal gesmaakt hebben!

Het is wel een dun stuk, dus valt mee. Was 550gr en denk na trimmen net onder de 500gr. Dus enkel genoeg voor 2 goede volwassen eters.

Het gaat zeker meer in huis komen.
 
Echt heerlijk iberico secreto. Vriendin is er hier niet echt fan van vanwege het vetgehalte. Des te meer voor mij 😆
 
Lekker hoor. Heeft niet veel kruiden nodig.
Mooie bereiding
 
Fantastisch stuk vlees. Kruislings insnijden geeft een heerlijk knisperen effect.
 
Echt heerlijk iberico secreto. Vriendin is er hier niet echt fan van vanwege het vetgehalte. Des te meer voor mij 😆
Mijn vrouw was eerst wat sceptisch, maar vond het heel lekker. Maar ze herhaalde een paar keer dat ze toch liever runds heeft.
 
Laatst bewerkt:
Mooi stuk vlees. De combi met pasta lijkt me ook super. Gaan we onthouden. Top

tip voor de ribs. Maak ze wel hot en fast. Bij 321 blijft er niks van over.
 
Mooi stuk vlees. De combi met pasta lijkt me ook super. Gaan we onthouden. Top

tip voor de ribs. Maak ze wel hot en fast. Bij 321 blijft er niks van over.
Dat is idd een hele goeie tip. Maar wat is dan de exacte werkwijze? Enkel direct grillen tot ze gaar zijn? Kerntemp? Wat met de rubs?

Thanx
 
Dat is idd een hele goeie tip. Maar wat is dan de exacte werkwijze? Enkel direct grillen tot ze gaar zijn? Kerntemp? Wat met de rubs?

Thanx
Dat is Fritz zijn methode. Indirect op 170-180 graden. En dan voor 1u en 15 min. Eventueel aflakken met een glaze.
 
Terug
Bovenaan Onderaan