- Berichten
- 510
Een tijd terug 2 iberico ribben op de kop getikt bij Makro.
Ribben ‘sochtends ontdaan van vlies en voorzien van klein laagje mosterd en wat v. Beekum all purpose rub en wat peper en zout.
Deze vandaag op de WSM bereidt en verder op dezelfde manier als eerder de ribfingers:
2 uur op 120 graden met kersenhout tot een kerntemperatuur van >70 graden en de pen er als in boter ingaat. Daarna de WSM opgestookt tot 150 graden en de ribben afgelakt met een mengsel van zoet en pittig in de vorm van bbq saus van baby rays en aldi en wat honing.
Nog 20 minuten op de WSM daarna geserveerd met salade en frietjes.
Zoet en pittig was al geregeld zoals hierboven te lezen.
Zuur kwam vandaag in de vorm van een Oude Gueuze.
Ribben ‘sochtends ontdaan van vlies en voorzien van klein laagje mosterd en wat v. Beekum all purpose rub en wat peper en zout.
Deze vandaag op de WSM bereidt en verder op dezelfde manier als eerder de ribfingers:
2 uur op 120 graden met kersenhout tot een kerntemperatuur van >70 graden en de pen er als in boter ingaat. Daarna de WSM opgestookt tot 150 graden en de ribben afgelakt met een mengsel van zoet en pittig in de vorm van bbq saus van baby rays en aldi en wat honing.
Nog 20 minuten op de WSM daarna geserveerd met salade en frietjes.

Zoet en pittig was al geregeld zoals hierboven te lezen.
Zuur kwam vandaag in de vorm van een Oude Gueuze.

Laatst bewerkt: