Dag liefhebbers,
Paar weken terug heb ik een WSM47 op de kop getikt en aankomende zondag heb ik een mooi stuk procureur die deze mag inwijden. Er is al heel wat gezegd en geschreven over de WSM en het gebruikt, maar ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en tips. Ik wil gebruik maken van water in de waterpan, maar kan ik daar nog iets boven maken/zetten wat het schoonmaken gemakkelijker maakt? Bij mijn Weber Master Touch Premium heb ik een diffuserplate die ik altijd inpak met folie. Is zoiets ook mogelijk bij de WSM? En moet er ook tussentijds water worden bijgevuld? Als ik het goed gezien heb, heb ik de ondiepe waterpan. Zijn er verder nog tips die jullie mij willen meegeven?
Alvast bedankt!
Paar weken terug heb ik een WSM47 op de kop getikt en aankomende zondag heb ik een mooi stuk procureur die deze mag inwijden. Er is al heel wat gezegd en geschreven over de WSM en het gebruikt, maar ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en tips. Ik wil gebruik maken van water in de waterpan, maar kan ik daar nog iets boven maken/zetten wat het schoonmaken gemakkelijker maakt? Bij mijn Weber Master Touch Premium heb ik een diffuserplate die ik altijd inpak met folie. Is zoiets ook mogelijk bij de WSM? En moet er ook tussentijds water worden bijgevuld? Als ik het goed gezien heb, heb ik de ondiepe waterpan. Zijn er verder nog tips die jullie mij willen meegeven?
Alvast bedankt!