BasBQ
Beef en Steak

Hulk smashed Big Boy Burger mit schincken und shroinks dabei

 
 

TraegerTinus

Gemarineerd
Berichten
1.146
SmartSelect_20200601-170526_WhatsApp.gif


Vandaag maar eens van alles wat nog in de koelkast stond in een bakblik gestompt, kijken wat het word.

Voor nu:
1 kilo gehakt
1 ui
Paar plakjes Schwarzwälder schinken
Paar flinke slingers Chili knoflook
Kwart zakje geraspte kaas
Paar slingers aan de pepermolen
Smokey BBQ beer sauce
Paar likkies ValBlanc

20200601_164758.jpg

15910244893517866000194707127012.jpg


Now we wait.

Shroinks weer prima geslaagd.
20200601_173117.jpg
 
Laatst bewerkt:
Als ik het zo bekijk ligt er meer op het gehakt (ham) dan dat je schrijft 😉
 
20200601_181106.jpg
20200601_181256.jpg
20200601_181350.jpg

Smaakte helaas minder dan dat het er uit zag, beetje droog. Kern zat op 82graden...

Het was weer een spannend avontuur dames en heren.
 
Leuk id zo. Grote burger maken en dan op maar van de broodjes snijden. Past het altijd :)
 
Er lag toevallig nog 1kg gehakt in de koelkast? :p wel erg leuk idee om een grote burger in broodjesformaat te snijden. Had je de temp niet in de gaten gehouden met een thermometer?
 
het ziet er wel goed uit hoor. jammer dat ie te droog was
 
Er lag toevallig nog 1kg gehakt in de koelkast? wel erg leuk idee om een grote burger in broodjesformaat te snijden. Had je de temp niet in de gaten gehouden met een thermometer?
Gehakt had eigenlijk zaterdag/zondag al aan de beurt moeten zijn, overkill aan spareribs en andere vleeswaren heeft "roet in het eten" gegooid.

Idd te slordig met de temp geweest, ik dacht dat zo'n groot stuk toch wel even nodig had, weer wat geleerd zullen we maar zeggen.

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan