Beef en Steak

Houthakkerssteak

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Bert
  • Startdatum Startdatum
Ik heb dit recept gisteren gemaakt, met hier en daar een wijziging doordat ik niet nog een keer naar de supermarkt wilde lopen, en ik moet zeggen dat het heerlijk was. We waren hier met z'n allen even stil om te genieten. Ik heb hiervoor een livar procureur gebruikt en deze tot 73 graden gegaard. Vlees was sappig en vol smaak. Aanradertje!
 
 

sieb

Vuurmaker
Berichten
93
zou dit ook met een varkens ribeye kunnen? kan geen procureur vinden hier en zie net een aanbieding. of wordt dat te droog?
 
Zou denk ik de 'ribeye' hot en fast zou grillen met pezo.

Voor dit gerecht zou ik echt procureur/halskarbonade gebruiken het moet immers l&s.
 
ok dank je. ribeye zou ik idd snel en heet grillen, maar het is varkensribeye he? het zijn ook maar van die kloterige stukjes dus ik hoopte ze hiervoor te kunnen gebruiken. we puzzelen verder
 
Terug
Bovenaan Onderaan