Goedenavond,
Vorige week bij de groothandel een verse zalmzijde gekocht om eens te proberen deze koud te roken.
Netjes her en der wat tips gelezen hier op het forum.
24 uur gepekeld met zeezout, bruine basterdsuiker en dille.
36 uur gedroogd.
9 uur in de Kamado met eiken rookmot. (volgende keer ga ik voor beuken, moet nog lekkerder zijn na wat ik begreep)
Na het roken de zalm gevacuumeerd weer in de koelkast.
Nu is de vraag, hoe lang is de zalm gevacuumeerd houdbaar in de koelkast?
Vorige week bij de groothandel een verse zalmzijde gekocht om eens te proberen deze koud te roken.
Netjes her en der wat tips gelezen hier op het forum.
24 uur gepekeld met zeezout, bruine basterdsuiker en dille.
36 uur gedroogd.
9 uur in de Kamado met eiken rookmot. (volgende keer ga ik voor beuken, moet nog lekkerder zijn na wat ik begreep)
Na het roken de zalm gevacuumeerd weer in de koelkast.
Nu is de vraag, hoe lang is de zalm gevacuumeerd houdbaar in de koelkast?