Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ook ik moet er een keer aan geloven om de moeite te nemen om een bericht te plaatsen.
Hier komt ie dan, de honing citroen bcc.
Eerst een pekelbadje gemaakt om in te poedelen.
Zout, knoflook, ui, honing, laurier, kruidnagel, zwarte peper, citroen.
Na een nachie liggen drogen heb ik m lekker ingemasseerd met een mengsel van honing, olie, p&z, citroen en wat tijm.
Nog even in de koelkast en dam mag hij straks op z'n troon gaan zitten.
Daar is ie dan. Het velletje was alleen niet krokant, maar d'r smaak was heerlijk.
Honing, citroen en kip zijn een goeie combi.
Het pekelbadje heeft ook zeker zijn werk gedaan, het vlees was lekker sappig en mals.
Nou, mijn eerste kip op blik op dit forum was zeker een succes, op het velletje na dan.
Volgende run ga ik voor de knor.
Re: Honing citroen bcc
? Reactie #15 Gepost op: Vandaag om 19:04 ?
Citaat
gefeliciteerd Rich met die lekkere resultaat! op voorhand al congrats met Tokkie. Wel verdiend zou ik zo zeggen. Geniet er van!
wat was jouw eindkerntemperatuur? (mooi scrabblewoord)
70 graden, ik had de probe in de borst gedaan.
Soms kan de poot nog niet gaar zijn als de borst wel gaar is , maar dat was hier niet het geval.
De q had ik gedurende de run tussen 100 en 110 graden kunnen houden.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.