BasBQ
Beef en Steak

Home made dry-aged meat *Update 28-9, het resultaat*

Zou er zelf nooit aan beginnen, maar als ik de resultaten twijfel ik wel hoor.
 
Mooi geslaagd experiment!
 
Ziet er top uit. Je kunt gewoon zien dat het botermals is.
 
Dat ziet er geweldig uit! Het vacu?mapparaat is met stip gestegen op de whish list.

Zijn er vacu?mapparaten die beter kunnen omgaan met deze zakken of is het verstandiger om toch een foodsaver te kopen?
 
Die ribeye steaks ziet er wel heel aantrekkelijk uit, wat een plaatjes! :D

Als je ziet hoeveel verlies je hebt (vocht en afsnijdsels) dan kan ik wel begrijpen dat dry-aged vlees zo duur is.
 
Prachtige reportage en wat een mooie stukken vlees! Gaaf project!
 
Wow, ik kan niet anders zeggen, wat een gaaf experiment en dat het dan zo uitpakt is helemaal te gek!
Echt een dikke +1
 
Heel erg leuk om dit hele stappenplan met ervaringen door te lezen. Kan me goed voorstellen dat dit spannend was.
Mooi alles in beeld gebracht met de vele duidelijke foto's.
Super gedaan.
Helaas zelf niet in bezit van een vacu?m machine anders had ik dot zeker ook eens geprobeerd.
Dry aged blijft toch wel erg lekker!
 
Oud topic , met een beleving die goed is,  doen we het nog steeds zo  , ik ga er voor , nu zijn er denk meer  doeners.
 
Terug
Bovenaan Onderaan