Beef en Steak

Hoihoi

wolfske

Tondelzoeker
Berichten
5
Ik ben Anne en heb mijn man (frank) afgelopen vaderdag een Kamado gedaan (uit naam van onze dochter uiteraard 🤭) .
Hij is er enorm blij mee en hebben via een vriend de tip gekregen om lid te worden van dit fijne forum ☺️
We hopen hier lekkere ideetjes en weetjes op te doen om zoveel mogelijk lekkers uit onze Kamado te krijgen.

FB_IMG_1727437791424.jpg
 
Dag Anne. Welkom hier. En die vriend ben ik :D

Jullie gaan hier vele inspiratie opdoen en alle vragen worden hier ook op een heel vriendelijke manier beantwoord. Iets dat in die FB groepen vaak heel anders is waar de ene het beter weet dan de andere, ook al klopt er niets van :D
 
Welkom Anne en Frank! (En dochter)
 
Welkom bij het genootschap 😊!

Lekker veel experimenteren en vragen stellen als die er uiteraard zijn.
Wat zouden jullie zoal graag willen bereiden op de bbq?

Hebben jullie al gerechten op het oog of vooral op zoek naar inspiratie?
Alles wat in de oven kan, kan in je kamado.

Veel plezier hier en aan @Free_ltd heb je sowieso een goede heerlijk actief hier 😁👍
 
Leuke introductie!

Welkom Anne, jouw man boft maar met zo'n "dochter" 😁
Veel plezier met de nieuwe hobby en ik hoop dat jullie het hier leuk gaan vinden.
 
Welkom Anne en Frank! Heel veel plezier hier op het forum!
 
@Veluwse Bob
De pulled pork en chicken, de ribben , lekkere burgers, ...
Er komt zoveel lekkers voorbij 😅🤭
lekker dingen blijven maken!
Zo heb ik nog nooit shortribs gemaakt ben nu zo 3 jaar echt actief aan het bbqe en heb nog zat te proberen. ( met echt actief bedoel ik dus meer dan vlees cremeren maar echt dingen maken met passie )

Heb nu 2x 2kg shortribs thuis liggen dus ook die "uitdaging" ga ik weer aan 😁.

Een Dutch Oven is vooral nu een top ding voor al die kilos stoofvlees die eraan zitte te komen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan