Patriekvg
Sprokkelaar
- Berichten
- 28
Hallo barbeknoeiers! 
Ik ben nieuw op dit forum en wil me even voorstellen.
Mijn naam is Patriek, ben 36 jaar en woon in Etten-Leur (Noord-Brabant). Ik leef voor de gezelligheid met vrienden en familie, onder het genot van goed eten en drinken. Een kenner van speciaalbier ben ik al jaren, maar van barbecueën (op een goed niveau) heb ik nog weinig kaas gegeten. Na het zien van de nodige filmpjes van huisgemaakte pulled pork en perfect gegaarde steak, ben ik erg enthousiast geworden om dit zelf ook te gaan doen!
Via dit forum hoop ik te leren van alle kenners op dit gebied en daarbij de passie van het barbecueën te delen.
Stap 1 is voor mij de juiste materialen kopen, dus ik open straks ook meteen mijn eerste thread voor wat koopadvies.
Fijne dag iedereen!

Ik ben nieuw op dit forum en wil me even voorstellen.
Mijn naam is Patriek, ben 36 jaar en woon in Etten-Leur (Noord-Brabant). Ik leef voor de gezelligheid met vrienden en familie, onder het genot van goed eten en drinken. Een kenner van speciaalbier ben ik al jaren, maar van barbecueën (op een goed niveau) heb ik nog weinig kaas gegeten. Na het zien van de nodige filmpjes van huisgemaakte pulled pork en perfect gegaarde steak, ben ik erg enthousiast geworden om dit zelf ook te gaan doen!
Via dit forum hoop ik te leren van alle kenners op dit gebied en daarbij de passie van het barbecueën te delen.
Stap 1 is voor mij de juiste materialen kopen, dus ik open straks ook meteen mijn eerste thread voor wat koopadvies.
Fijne dag iedereen!