BasBQ
Beef en Steak

Hoi, ik ben Patriek

Patriekvg

Sprokkelaar
Berichten
28
Hallo barbeknoeiers! ;)

Ik ben nieuw op dit forum en wil me even voorstellen.

Mijn naam is Patriek, ben 36 jaar en woon in Etten-Leur (Noord-Brabant). Ik leef voor de gezelligheid met vrienden en familie, onder het genot van goed eten en drinken. Een kenner van speciaalbier ben ik al jaren, maar van barbecueën (op een goed niveau) heb ik nog weinig kaas gegeten. Na het zien van de nodige filmpjes van huisgemaakte pulled pork en perfect gegaarde steak, ben ik erg enthousiast geworden om dit zelf ook te gaan doen!

Via dit forum hoop ik te leren van alle kenners op dit gebied en daarbij de passie van het barbecueën te delen.
Stap 1 is voor mij de juiste materialen kopen, dus ik open straks ook meteen mijn eerste thread voor wat koopadvies.

Fijne dag iedereen!
 
Er zitten hier genoeg die hards, moet wel goed komen met de hulp succes hier.

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Hoi Patriek,
welkom bij het Genootschap
 
Patriek, welkom op hef Genootschap.
 
Terug
Bovenaan Onderaan