- Berichten
- 218
1e kerstdag gaan er minimaal 2 bbq aan voor een low en slow sessie.
Ik heb 17 gasten te voorzien van een stukje vlees.
Het vlees zal bestaan uit spareribs en pigwings en een hele kip in blik.
Heeft iemand ervaring met hoeveel stukjes vlees je ongeveer rekening moet houden.
Ik zat zelf te denken aan
4 spareribs en dan in stukken snijden
6 oerhammetjes en die te 'pullen' Dus niet een poot per persoon.
De kip gaat natuurlijk ook in stukken.
Graag jullie ervaring/meningen.
Extra info:
Mijn vrouw is ook jarig deze dag dus vanaf 11 uur is er volk over de vloer met als eindresultaat 17 eters die blijven plakken. Doelgroep is oma's en opa's, broer, schoonzussen, zwager en tante en 3 kids. Kortom grote en kleine eters. Alle gasten maken ook bijgerechten. Dus er zal sws eten genoeg zijn maar ik wil wel iedereen een stuk(je) vlees aanbieden.
De gehele dag staat er eten op tafel. De lunch is bijvoorbeeld al met een grote vissalade met toast en brood.
Ik heb 17 gasten te voorzien van een stukje vlees.
Het vlees zal bestaan uit spareribs en pigwings en een hele kip in blik.
Heeft iemand ervaring met hoeveel stukjes vlees je ongeveer rekening moet houden.
Ik zat zelf te denken aan
4 spareribs en dan in stukken snijden
6 oerhammetjes en die te 'pullen' Dus niet een poot per persoon.
De kip gaat natuurlijk ook in stukken.
Graag jullie ervaring/meningen.
Extra info:
Mijn vrouw is ook jarig deze dag dus vanaf 11 uur is er volk over de vloer met als eindresultaat 17 eters die blijven plakken. Doelgroep is oma's en opa's, broer, schoonzussen, zwager en tante en 3 kids. Kortom grote en kleine eters. Alle gasten maken ook bijgerechten. Dus er zal sws eten genoeg zijn maar ik wil wel iedereen een stuk(je) vlees aanbieden.
De gehele dag staat er eten op tafel. De lunch is bijvoorbeeld al met een grote vissalade met toast en brood.