Ik heb dit weekeind een bbq voor ongeveer 4 personen en heb een brisket van ruim 5 kilo en twee stukken varkensnek van ieder 2.5 kilo.
Volgens mij komt niemand dan tekort
Gezien de huidige temperatuur in huis wil ik dit in de koelkast laten ontdooien. Iemand enig idee hoelang dit duurt. Ik denk zelf aan 3 dagen maar na het kruiden wil ik dit toch zeker no 12 uur laten inwerken voor dit op de BBQ gaat.
Ja eet zelf niet zo veel en de PP is ook voor de voorraad. Meestal komen mijn dochters ook nog met een paar vrienden en dan gaat alles wel op.
Volgens mij komt niemand dan tekort

Gezien de huidige temperatuur in huis wil ik dit in de koelkast laten ontdooien. Iemand enig idee hoelang dit duurt. Ik denk zelf aan 3 dagen maar na het kruiden wil ik dit toch zeker no 12 uur laten inwerken voor dit op de BBQ gaat.
Ja eet zelf niet zo veel en de PP is ook voor de voorraad. Meestal komen mijn dochters ook nog met een paar vrienden en dan gaat alles wel op.