Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vanmiddag een gerestaureerde oude windmolen bezocht.
Zeer interessant, gelijk ook 3 soorten meel gekocht.
Dit zijn natuurlijk producten met alle vezels nog erin.
Wat zou het verschil zijn met een bloem gebaseerd recept voor brood bvb.
Ik zie tarwemeel en roggemeel, dat is wat ik ook altijd gebruikte toen ik nog brood bakte. Dus ik zou daar niet zo moeilijk over denken. Op de site van de Weekend Bakery staat een berg recepten waar je vast wel wat mee kunt.
Ik ga morgen een brood bakken met standaard recept.
Andere keren deed ik dat met hetzelfde bloem.
Vandaar mijn vraag.
Misschien heb ik nu meer water of boter nodig?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.