- Berichten
- 409
Gelukt!
Om 9.30 gestart, om 20.30 broodje gegeten. Hoofdzakelijk het recept van Noskos gehanteerd, ook met zijn PP-rub en original sauce. Een appel chunk en twee kersen chunks.
Ik heb het niet ingepakt, de eerste keer de Flame Boss gebruikt en net ietsje te weini houtskool erin gedaan, maar was tevreden.
De overshoot kwam doordat ik de top te ver open had staan (moest de FB nog leren gebruiken) en aan het eind moest ie er aan trekken om,warmte te houden (door dus te weinig brandstof). Pit op 121 graden, kern bij 91 eraf.
Om 9.30 gestart, om 20.30 broodje gegeten. Hoofdzakelijk het recept van Noskos gehanteerd, ook met zijn PP-rub en original sauce. Een appel chunk en twee kersen chunks.
Ik heb het niet ingepakt, de eerste keer de Flame Boss gebruikt en net ietsje te weini houtskool erin gedaan, maar was tevreden.
De overshoot kwam doordat ik de top te ver open had staan (moest de FB nog leren gebruiken) en aan het eind moest ie er aan trekken om,warmte te houden (door dus te weinig brandstof). Pit op 121 graden, kern bij 91 eraf.