BasBQ
Beef en Steak

Heyde hoeve pulled knor

 
 

Marcel1973

Stoker
Berichten
404
Gelukt!

Om 9.30 gestart, om 20.30 broodje gegeten. Hoofdzakelijk het recept van Noskos gehanteerd, ook met zijn PP-rub en original sauce. Een appel chunk en twee kersen chunks.
Ik heb het niet ingepakt, de eerste keer de Flame Boss gebruikt en net ietsje te weini houtskool erin gedaan, maar was tevreden.
De overshoot kwam doordat ik de top te ver open had staan (moest de FB nog leren gebruiken) en aan het eind moest ie er aan trekken om,warmte te houden (door dus te weinig brandstof). Pit op 121 graden, kern bij 91 eraf.
BECA1A5F-9665-4E3B-B31D-7AD1CA4CB740.jpeg
9F38F249-EC72-4B0B-B696-AFBCD7B8B667.jpeg
8A07DFF1-A72E-46CC-B384-6FA6C1A6DC94.jpeg
C9EBE299-09D8-49DA-8E41-FAFFA9AB61B3.jpeg
82DAF56A-05E2-4E6F-8C29-31FA6A7D6BEE.jpeg
A069DBF4-1E50-4EC3-BA4D-4988CB24A7C1.jpeg
8B4DE8E0-1078-4652-A363-C70882E07821.jpeg
4935E638-8337-4F6A-A045-1E1101407DE3.jpeg
1D1D7126-BF10-407A-99BC-380AE2701CA8.jpeg
526DAE87-F2C8-481E-8119-38A1AA8B0444.jpeg
2EDED308-637D-40B2-A5EE-9E3ED3E268C6.jpeg
561AE91C-E988-441F-85EE-98463439445C.jpeg
9B8B4809-D75C-4028-A30A-A630066EDE09.jpeg
 
Heerlijk!

Zonder inpakken is hij flink door gegaan.
Ik zie in je grafiek geen stall terug.
 
Ik heb ook 2,5kg procureur liggen met als doel Pulled Pork te maken maar twijfel of ik die in 1 stuk laat of dat ik die Procureur grofweg in 2 snij mocht ik de eerste keer falen kan ik nog een 2e poging wagen of zeggen jullie gewoon die 2,5 kg doen en dat loopt wel los?
 
Ik heb ook 2,5kg procureur liggen met als doel Pulled Pork te maken maar twijfel of ik die in 1 stuk laat of dat ik die Procureur grofweg in 2 snij mocht ik de eerste keer falen kan ik nog een 2e poging wagen of zeggen jullie gewoon die 2,5 kg doen en dat loopt wel los?

Loopt wel los, kunt er weinig aan verknoeien. Een voorwaarde, de temperatuur van de Q goed in de gaten houden.
 
Heerlijk!

Zonder inpakken is hij flink door gegaan.
Ik zie in je grafiek geen stall terug.

Dat verbaasde mij dus eigenlijk ook. Ziet niet echt dat die blijft hangen. En na pullen ook geen grote vetresten, waardoor je zou kunnen denken dat de meter fout zat.

Ook opvallend dat de temperatuurmeter in de deksel erg goed in lijn was met de temperatuur op het rooster.
 
Waar kan ik aanschuiven? Lekker PP.
 
Terug
Bovenaan Onderaan