- Berichten
- 2.723
Op het werk is het sinds een paar jaar rond deze tijd . Tijd voor procureur rollade met champignons saus.
We hebben een mannetje die voor zijn hobby rollades en worsten maakt .
Hij heeft voor ons een procureur rollade gemaakt van bijna 3kg .
Deze heb ik zaterdag in de marinade gezet en vanavond met kersen hout gerookt .
Themp van ongeveer 165gr aan gehouden en na 3,5 uur een kern themp van 65 er afgehaald en in de folie gedaan.
Morgen in de folie opwarmen en champignons saus er bij en smullen maar met mekaar
.
We hebben een mannetje die voor zijn hobby rollades en worsten maakt .
Hij heeft voor ons een procureur rollade gemaakt van bijna 3kg .
Deze heb ik zaterdag in de marinade gezet en vanavond met kersen hout gerookt .
Themp van ongeveer 165gr aan gehouden en na 3,5 uur een kern themp van 65 er afgehaald en in de folie gedaan.
Morgen in de folie opwarmen en champignons saus er bij en smullen maar met mekaar
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)