Beef en Steak

Het is weer rollade tijd

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Rdj
  • Startdatum Startdatum
 
 

Rdj

Gerijpt
Berichten
2.723
Op het werk is het sinds een paar jaar rond deze tijd . Tijd voor procureur rollade met champignons saus.
We hebben een mannetje die voor zijn hobby rollades en worsten maakt .
Hij heeft voor ons een procureur rollade gemaakt van bijna 3kg .
Deze heb ik zaterdag in de marinade gezet en vanavond met kersen hout gerookt .
Themp van ongeveer 165gr aan gehouden en na 3,5 uur een kern themp van 65 er afgehaald en in de folie gedaan.
Morgen in de folie opwarmen en champignons saus er bij en smullen maar met mekaar 😄.
20211113_122957.jpg
20211113_123240.jpg
20211115_181910.jpg
20211115_182058.jpg
20211115_214134.jpg
 
2 hobby’s lekker kunnen combineren zo
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Dat ziet er echt lekker uit zeg!! Dat lust ik ook wel.
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Vanmiddag met 6 man heerlijk van gegeten.
Hij was super mals .
Met lekkere lichte rook smaak .
 
Ja hij was best , moest het ook wel wezen met 6 vlees barbaren 😁
 
Altijd fijn als zo’n rollade voor je wordt gemaakt. Blijft toch een kunst dat mooi opbinden.
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Rollade van 3 kg. Das een beste jongen🙌🏻💪🏻💪🏻💪🏻. Lekker zo'n persoon in de buurt die je kan helpen met je hobby😃
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Ziet er smakelijk uit. Heb je nog een speciale marinade gebruikt?
Heb hem 2 dagen van te voren in gesmeerd met
Honing mosterd paprikapoeder look worcestersaus peper zout
 
Terug
Bovenaan Onderaan