Over net iets meer dan een maandje is het al weer zover: Kerst. Voor een hoop mensen in Nederland betekent dit dat er flink gekookt en gegeten wordt met familie, vrienden en geliefden. Voor BBQ-liefhebbers is dit natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om een fantastisch BBQ-diner te maken en uitvoering te geven aan het begrip Winter Barbecue.
Ik krijg hier familie over en ga zeker mijn Bastard gebruiken om een mooi hoofdgerecht te maken. De andere gangen worden meegebracht door de familie. In totaal zitten er 7 mensen aan tafel dit jaar.
Ik twijfel nog tussen een prachtige kalkoen of een mooie roast van rundvlees. Uiteraard alles voorzien van mooie bijgerechten. Wellicht iets met bieten of knollen van de BBQ of winterpeen. Deze Beef Roast van Pitmaster X zou met wat aanpassingen een mooie kerstknaller kunnen zijn: https://www.youtube.com/watch?v=AQDRGKckgc0
Ik heb ook het boek Winter BBQ van Jord Althuizen kado gekregen, ook wel leuk om daar iets uit te maken.
Hebben jullie nog kerstambities op de BBQ dit jaar? Zo ja, wat?
Ik krijg hier familie over en ga zeker mijn Bastard gebruiken om een mooi hoofdgerecht te maken. De andere gangen worden meegebracht door de familie. In totaal zitten er 7 mensen aan tafel dit jaar.
Ik twijfel nog tussen een prachtige kalkoen of een mooie roast van rundvlees. Uiteraard alles voorzien van mooie bijgerechten. Wellicht iets met bieten of knollen van de BBQ of winterpeen. Deze Beef Roast van Pitmaster X zou met wat aanpassingen een mooie kerstknaller kunnen zijn: https://www.youtube.com/watch?v=AQDRGKckgc0
Ik heb ook het boek Winter BBQ van Jord Althuizen kado gekregen, ook wel leuk om daar iets uit te maken.
Hebben jullie nog kerstambities op de BBQ dit jaar? Zo ja, wat?