- Berichten
- 142
Hoi allen. Willen jullie even mee kijken.
Ik heb via een vriendin bij een bio boer een stuk buikspek besteld om bacon van de maken. Gisteren stuk ontdooit en wilde hem net in de pekel gaan zetten maar dit is het resultaat als ik de verpakking open maak:
Ik zie voor wit vet en nauwelijks vlees. Iemand een suggestie wat hier mee te doen?
Ik denk aan terug invriezen en gebruiken bij het maken van grillworst? Of zijn er andere suggesties?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik heb via een vriendin bij een bio boer een stuk buikspek besteld om bacon van de maken. Gisteren stuk ontdooit en wilde hem net in de pekel gaan zetten maar dit is het resultaat als ik de verpakking open maak:
Ik zie voor wit vet en nauwelijks vlees. Iemand een suggestie wat hier mee te doen?
Ik denk aan terug invriezen en gebruiken bij het maken van grillworst? Of zijn er andere suggesties?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk