Beef en Steak

Help, dit is toch geen buikspek?

In dobbelsteentjes uitgebakken door de stamppot zou ik zeggen.
Maar dat recept voor lardo! Daar ga ik eens achteraan.
Gisteravond het topic charcutterie een nieuwe wereld doorgelezen van Sander72, aangevuld door Bert en anderen.

Supergaaf allemaal!
Leuk om te lezen Strips dat het lezen van dat draadje van Sander72 iets in je aanwakkert om met Charcuterie aan de slag te gaan. Ik heb er echt een tik aan over gehouden en vind het steeds leuker en leuker, vooral de geur van Charcuterie wordt ik wild van 😊 het is zelfs zo uit de hand aan lopen dat ik een grotere dry age kast ga kopen, want die kleine die ik nu heb passen maar een paar projectjes in.
 
  • Leuk
Waarderingen: riba
Idd lardo van maken of uitbakken en reuzel van maken, da's altijd handig voor van alles (y) 😅

DSC05305.JPG
 
Terug
Bovenaan Onderaan