Dit is het probleem:
en hoe lossen we dit nu op
Grotere schaal en burgers is dus voor de fotowedstrijd.
Even grof gehakt met het mes en kruiden met peper en zout en wat lemon peper beter paneermeel en wat ei voor de binding.
Toch maar even de plaat erop gelegd was toch even bang dat ie op het rooster uit elkaar zou vallen.
Hier het resultaat. De burger was iets te groot voor het broodje. Had nog een restje garnaaltjes over lekker smullen.
Wel een foutje gemaakt met de aardappeltjes uit de oven wel aan gezet met de temperatuur op nul
Dat was dus nog even 20 minuten wachten.
en hoe lossen we dit nu op

Grotere schaal en burgers is dus voor de fotowedstrijd.
Even grof gehakt met het mes en kruiden met peper en zout en wat lemon peper beter paneermeel en wat ei voor de binding.
Toch maar even de plaat erop gelegd was toch even bang dat ie op het rooster uit elkaar zou vallen.
Hier het resultaat. De burger was iets te groot voor het broodje. Had nog een restje garnaaltjes over lekker smullen.
Wel een foutje gemaakt met de aardappeltjes uit de oven wel aan gezet met de temperatuur op nul

Dat was dus nog even 20 minuten wachten.