PatrickEhv
Tondelzoeker
- Berichten
- 4
mijn naam is Patrick en woon in Eindhoven. Ben 34 jaar en woon samen met mijn vrouw. 5 jaar geleden zijn we van een appartement naar een hoekhuis met fijne tuin verhuisd. De eerste aankoop, nog voordat we de sleutel hadden was de bbq. Het was een kolen bbq van Bbq Scout. Een Duits bbq merk. Na 5 jaar de meeste mooie gerechten van de bbq getoverd te hebben had ik hem aan het begin van dit jaar uitgespeeld. De bbq was toe aan vervanging.
Toen kwam de keuze stres, ga ik voor kolen of voor het gemak van een gas bbq. Na veel wikken en wegen is het de laatste geworden. Ik begrijp dat er hier veel members zullen zijn die keuze niet snappen en me voor gek verklaren. Maar voor mij geeft dit meer rust en kan ik meer genieten van de tijd eromheen. Toen we de gas bbq aan hadden merkte ik overigens wel wat verschillen, die natuurlijk logisch zijn. Alles wat ik wist de manier van kolen stapelen, rook hout smaak kon overboord en ben dus nu met de gas bbq nog niet op mijn niveau helaas. Maar de eerste malse spareribs, moinkballs, mini porctetta's en pizza's zijn er heerlijk uitgekomen. Op dit moment ben ik nog niet tevreden over de hoeveelheid rook die ik krijg. Ik heb droge houtsnippers in een smokebox gedaan, weinig tot geen rook en smaak. Ik heb droge snippers in een aluminium pouch gedaan met 1 luchtgaten, ook hiermee had ik weinig rook. Bij beide manieren was de geur in de tuin wel aanwezig. Ik hoop hier op het forum wat members te treffen die me hiermee uit de brand en in de rook kunnen helpen.
Groeten Patrick
Toen kwam de keuze stres, ga ik voor kolen of voor het gemak van een gas bbq. Na veel wikken en wegen is het de laatste geworden. Ik begrijp dat er hier veel members zullen zijn die keuze niet snappen en me voor gek verklaren. Maar voor mij geeft dit meer rust en kan ik meer genieten van de tijd eromheen. Toen we de gas bbq aan hadden merkte ik overigens wel wat verschillen, die natuurlijk logisch zijn. Alles wat ik wist de manier van kolen stapelen, rook hout smaak kon overboord en ben dus nu met de gas bbq nog niet op mijn niveau helaas. Maar de eerste malse spareribs, moinkballs, mini porctetta's en pizza's zijn er heerlijk uitgekomen. Op dit moment ben ik nog niet tevreden over de hoeveelheid rook die ik krijg. Ik heb droge houtsnippers in een smokebox gedaan, weinig tot geen rook en smaak. Ik heb droge snippers in een aluminium pouch gedaan met 1 luchtgaten, ook hiermee had ik weinig rook. Bij beide manieren was de geur in de tuin wel aanwezig. Ik hoop hier op het forum wat members te treffen die me hiermee uit de brand en in de rook kunnen helpen.
Groeten Patrick