- Berichten
- 5.513
Heerlijk Picanha burgers, ziet er heerlijk uit.
ik schaam me er ook niet voor om een Picanha door de vleesmolen te halen.
Persoonlijk de lekkerste burgers die ik ooit heb gemaakt, en inderdaad een kleine snuf peper en zout, that's all, die ik wel door het gehakt meng, het zout zorgt ervoor dat er een betere binding van het gehakt plaatsvindt.
Het grote verschil met gewoon gehakt vind ik het vet. De smaak van het vet van een Picanha is heel zacht en romig, het vet smelt ook beter weg dan het vet van bijvoorbeeld een riblap, en dat in combinatie met 1 van de lekkerste stukjes vlees van het rund.
Vet van een riblap is ook heerlijk maar is wat harder van smaak en is in een burger wat stugger.
Maar ja, een ieder heeft zo zijn voorkeur, of afkeur
ik schaam me er ook niet voor om een Picanha door de vleesmolen te halen.
Persoonlijk de lekkerste burgers die ik ooit heb gemaakt, en inderdaad een kleine snuf peper en zout, that's all, die ik wel door het gehakt meng, het zout zorgt ervoor dat er een betere binding van het gehakt plaatsvindt.
Het grote verschil met gewoon gehakt vind ik het vet. De smaak van het vet van een Picanha is heel zacht en romig, het vet smelt ook beter weg dan het vet van bijvoorbeeld een riblap, en dat in combinatie met 1 van de lekkerste stukjes vlees van het rund.
Vet van een riblap is ook heerlijk maar is wat harder van smaak en is in een burger wat stugger.
Maar ja, een ieder heeft zo zijn voorkeur, of afkeur
