KoenT
Tondelzoeker
- Berichten
- 10
Vrijdag middag het plan gekregen om picanha rodizio te gaan maken met mijn schoonvader. Helaas hadden de 2 slagers in de buurt geen picahna meer. Dus maar een lamsschouder meegenomen.
Ingesmeerd met knoflook, kerrie madras en Italiaanse kruiden. Op het spit gespiest en lekker laten draaien rond de 120 graden. Na een uurtje was die al op 55 graden. Even laten rusten en de bbq opgestookt en gelijk de bricnic erop gelegd met verse groentes.
Na een kwartiertje de lamsschouder nog afgegrild op 250 graden. Super stukje vlees heerlijk rosé en super mals.
Daarna nog wat garnalen gegrild met salsa Verde. En als dessert een ananas van het spit met malibu en rum.
Een onverwachts heerlijke bbq!
Verstuurd vanaf mijn SM-A528B met Tapatalk
Ingesmeerd met knoflook, kerrie madras en Italiaanse kruiden. Op het spit gespiest en lekker laten draaien rond de 120 graden. Na een uurtje was die al op 55 graden. Even laten rusten en de bbq opgestookt en gelijk de bricnic erop gelegd met verse groentes.
Na een kwartiertje de lamsschouder nog afgegrild op 250 graden. Super stukje vlees heerlijk rosé en super mals.
Daarna nog wat garnalen gegrild met salsa Verde. En als dessert een ananas van het spit met malibu en rum.
Een onverwachts heerlijke bbq!






Verstuurd vanaf mijn SM-A528B met Tapatalk