BasBQ
Beef en Steak

Heerlijke lams schouder van het spit

KoenT

Tondelzoeker
Berichten
10
Vrijdag middag het plan gekregen om picanha rodizio te gaan maken met mijn schoonvader. Helaas hadden de 2 slagers in de buurt geen picahna meer. Dus maar een lamsschouder meegenomen.
Ingesmeerd met knoflook, kerrie madras en Italiaanse kruiden. Op het spit gespiest en lekker laten draaien rond de 120 graden. Na een uurtje was die al op 55 graden. Even laten rusten en de bbq opgestookt en gelijk de bricnic erop gelegd met verse groentes.
Na een kwartiertje de lamsschouder nog afgegrild op 250 graden. Super stukje vlees heerlijk rosé en super mals.
Daarna nog wat garnalen gegrild met salsa Verde. En als dessert een ananas van het spit met malibu en rum.
Een onverwachts heerlijke bbq!

dcc3c9f0e774d93eaed9c96b46d8b0e1.jpg
ee32b364b7f6381d7e145731f9b52340.jpg
8fa0fc6fa1cf4d9d040e47c42b6f43bd.jpg
76592ef9bc4fbcf36f230d5f0cec131c.jpg
b7bb9ccb9b2d39c96639ee999e2b53e9.jpg
326096adc11625e27556992bf7afbaa9.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A528B met Tapatalk
 
Jezus wat lekker. Mooi jullie best gedaan. Heerlijk.

Enkel jammer van de Heineken :p
 
Goed bezig 😋👍🏻
 
Heerlijk!

Dat ziet eruit als een prima backup plan. 😉😋
 
Dat ziet er allemaal super uit. De Ananas komt op de to-do-lijst.
 
Leuke bereidingswijze, volgende schouder gaat hier ook eens aan het spit 😉👍🏼
 
Terug
Bovenaan Onderaan