- Berichten
- 865
De vader van een vriend..... (zo beginnen de beste verhalen) is jager, en van hem had ik een stuk Reegebraad gekregen..
Aan mij om daar een menu rondom te maken, en dit is het geworden:
Pasteitje met stoofvlees:
Reegebraad met wildsaus:
Stoofpeertjes met speculaas (helaas geen eigen foto):
De ree en de saus is bereid via dit recept [Link].
De gevulde champignon via dit gerecht [Link]
En de gepofte aardappel volgens dit recept [Link]
Het Toetje volgens dit recept [Link]
Het Reegebraad eerst even opgebonden:
Zo goed als, want na ontdooien bleken het twee stukken te zijn.
Daarna pan in de kolen en even aanbakken:
Dan in de ovenschaal aardappels er terug op en de champignons erbij:
Bordje opmaken, heerlijk:
Aan mij om daar een menu rondom te maken, en dit is het geworden:
Pasteitje met stoofvlees:
Reegebraad met wildsaus:
Stoofpeertjes met speculaas (helaas geen eigen foto):
De ree en de saus is bereid via dit recept [Link].
De gevulde champignon via dit gerecht [Link]
En de gepofte aardappel volgens dit recept [Link]
Het Toetje volgens dit recept [Link]
Het Reegebraad eerst even opgebonden:
Zo goed als, want na ontdooien bleken het twee stukken te zijn.
Daarna pan in de kolen en even aanbakken:
Dan in de ovenschaal aardappels er terug op en de champignons erbij:
Bordje opmaken, heerlijk:
Laatst bewerkt: