BasBQ
Beef en Steak

Heel reetje

 
 
 
 

Abraham

Pitmaster
Berichten
919
Hebben jullie suggesties voor ree?
Het ruggetje zal het probleem niet zijn, maar er ligt van het weekend een heel reetje in delen klaar...
Hoe precies verdeeld weet ik niet, maar wellicht heeft een van jullie suggesties welk van de overige delen in welk gerecht te verwerken?
Ik hoor ze graag!
 
Rug uit snijden kort bakken alla biefstuk. Achterbout, been ik ook altijd uit. Ook als biefstuk te bakken, rollade van maken Of in zijn geheel in de oven op lage temperatuur. Voorbout, ik snij al het vlees eraf en maak daar droge worst van of stoofpotje. Ribben, alle spareribes alleen zit weinig vlees aan.
 
Dankje.. Ik laat weten wat het geworden is.
 
Ik maakte van de ree:
Van de ene voorbout een heerlijke reepeper.
De andere voor een pastrami
van de rug mooi in zijn geheel gebraden met morieljesaus.
Afsnijdsels verwerken in een reekroketje of bitterbal.
Een achterbout uitbenen en rollade.
Andere achterbout tot reeham verwerkt.
 
Dat is echt wat anders , heb je toevallig een paar foto's ?
Ben eigenlijk best nieuwsgierig :)
 
Als het in de natuur is gevangen berijdt ik het het liefst in een geheel.
Heeft verder geen kruiding nodig want het heeft voldoende smaak van zich zelf.
reetje.jpg

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
 
Ik zeg niks ik zeg niks :)

En bedankt , koffie over mijn toetsenbord  :)
 
Die lust ik... =))
 
Verdikke, heb ik toch het verkeerde reetje gekregen..
 
Terug
Bovenaan Onderaan