- Berichten
- 6.243
Vriendin had al boontjes in huis en had een gerecht met ham.
Dacht zal vast lekke zijn maar de Q moest nog een keer aan na de lunch
De lunch
Effe op YT gekeken en op Hasselbach kipfilet uitgekomen, werd goedgekeurd.
Boodschappenlijst opgesteld en op pad na de koffie.
Q opgestookt en de aardappel gratin erop en op de 200 graden houden
na een half uurtje de oven in om warm te houden
Vriendin ging de boontjes doppen en koken met een bouillonblokje.
Ik de kip, tomaat en courgette schoonmaken en snijden en het plankje (laatste Frits
) op. Voor de zekerheid er maar effe een prikker doorheen gedaan.
Nog wat kruiden erover en naar de Q. Hier de plate setter al vanaf gehaald en opgestookt.
Na een half uurtje een nog een reepje Viking bleu kaas erop en nog effe 5 minuten laten staan
Tijd om eraf te halen en het bord bekleden, ook nog maar wat Viking bleu op de boontjes gedaan
Was een lekker AGV-tje
Dacht zal vast lekke zijn maar de Q moest nog een keer aan na de lunch
De lunch
Effe op YT gekeken en op Hasselbach kipfilet uitgekomen, werd goedgekeurd.
Boodschappenlijst opgesteld en op pad na de koffie.
Q opgestookt en de aardappel gratin erop en op de 200 graden houden
na een half uurtje de oven in om warm te houden
Vriendin ging de boontjes doppen en koken met een bouillonblokje.
Ik de kip, tomaat en courgette schoonmaken en snijden en het plankje (laatste Frits

Nog wat kruiden erover en naar de Q. Hier de plate setter al vanaf gehaald en opgestookt.
Na een half uurtje een nog een reepje Viking bleu kaas erop en nog effe 5 minuten laten staan
Tijd om eraf te halen en het bord bekleden, ook nog maar wat Viking bleu op de boontjes gedaan
Was een lekker AGV-tje
Laatst bewerkt: